Firma transport persoane Bucuresti - Leotrans

contract_image
autocar

S.C. PISTOL PM IMPEX SRL

S.C. PISTOL PM IMPEX SRL se defineste prin disponibilitate si calitate, concept incurajat prin serviciile oferite la costuri operationale pastrate la un nivel competitiv pe piata de profil.

Firma noastra realizeaza transportul persoanelor, cu autocare ISUZU 30+1 si microbuze IVECO 18+1 la preturi fara concurenta.

Descriere companie

Principalul obiect de activitate al firmei il constituie "alte transporturi terestre de calatori pe baza de grafic" cod CAEN 6021

In acest sens, SC PISTOL PM IMPEX SRL dispune de un parc auto compus din autobuze ISUZU de 4 stele si microbuze IVECO de 3 stele, conduse de o echipa de conducatori auto profesionisti.

Societatea noastra efectueaza transport cu grupuri atat in tara cat si in afara tarii, activitatea fiind extinsa pana la transportul salariatilor de la diferite companii private sau de stat, cat si la transportul de afaceri cu ocazia unor evenimente speciale: congrese, vizite oficiale, targuri si expozitii, etc.

Transportul de persoane reprezinta o activitate cu un inalt grad de responsabilitate fata de viata si sanatatea persoanelor pe care le transportam de aceea societatea nostra verifica permanent starea tehnica a masinilor cat si gradul de oboseala al soferilor.

Politica firmei nostre se bazeaza pe ideea centrala ca un client multumit este un client castigat. Pornind de la acest principiu de baza noi incercam sa dezvoltam relatii durabile in conditii reciproc avantajoase cu toti clientii nostrii de pe plan intern sau international.